Εκδηλώσεις

Metal bar οικονομικής ενίσχυσης

Metal bar απο το gizmo_lab, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 από τις 20:30, στο κοινωνικό κέντρο Ovradera (Επισκόπου Αμβροσίου 3). Το bar θα ξεκινήσει μετά την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις.

Metal bar οικονομικής ενίσχυσης

Metal bar απο το gizmo_lab, το τελευταίο της χρονιάς, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 από τις 21:30, στο κοινωνικό κέντρο Ovradera (Επισκόπου Αμβροσίου 3).

Προβολή: “After Yang” + dream pop bar

Τι είναι η απώλεια και ποιες οι διαφορετικές εκφάνσεις της; Πώς βιώνεται μια ξαφνική απουσία ενός πράγματος ή ενός ανθρώπου από τη ζωή (μας), και πώς αντιδρούμε σε αυτήν; Μεγάλη ιστορία, πολλές οι πιθανές απαντήσεις και σωτήριες οι αντιδράσεις (μας). Χάνω πορτοφόλι, χάλασε η τοστιέρα, μου ‘πεσε ένα εικοσάρικο, αστυνομικός πυροβόλησε Κώστα, έπεσε ο ήλιος, πέθανε @ φιλ@ μου. Σε ένα, new age AI ας το πούμε, περιβάλλον, πώς να μοιάζει η απώλεια του ΑΙ χέλπερ σου, και τι μπορεί να σημαίνει η απόπειρα διάσωσής του; Θα μπορούσε μια διαδικασία επισκευής του να βιωθεί σα μια εγχείρηση; Ή είναι μια ψυχρή, άψυχη διαδικασία επιδιόρθωσης; Κι είναι όντως η σχέση μας με τα άψυχα αντικείμενα μια τόσο ψυχρή διαδικασία; Οι ίδιες οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για τα πράγματα (και τα humanoids) θα καθορίσουν και τη σχέση μας μαζί τους.

Προβολή: “Under the skin”

Προβολή της ταινίας “Under the skin” (2013) την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera, Επισκόπου Αμβροσίου 3.

Linux bar οικονομικής ενίσχυσης

“Linux” Bar οικονομικής ενίσχυσης του gizmo_lab, του hacklab που στεγάζεται στο κοινωνικό κέντρο Ovradera, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου από τις 20:00.