Εκδηλώσεις

Jazz hack & bar

Jazz hack & bar από το gizmo_lab την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Kοινωνικό Kέντρο Ovradera. Το Hack & Bar είναι ένα ραντεβού με σκοπό τη συνάντηση, τη δημιουργία ή και τίποτα από αυτά. Είτε θέλεις να εικονογραφήσεις την αγαπημένη σου ποιητική συλλογή, είτε θες να αυτομορφωθείς για το πως θα DOSαρεις τον λιγότερο αγαπημένο σου σέρβερ, είτε να παίξεις με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και να φας ξενέρα, είτε να παίξεις βελάκια και να πιεις τσάι, να ανταλλάξεις μερικές γραμμές κώδικα, ή να ανταλλάξεις μια κουβέντα τελοσπάντων, θέλουμε το χακ εν μπαρ να ειναι ένας χώρος για αυτά και πολλά παραπάνω.

Metal hack & bar

Metal hack & bar από το gizmo_lab την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Kοινωνικό Kέντρο Ovradera. Το Hack & Bar είναι ένα ραντεβού με σκοπό τη συνάντηση, τη δημιουργία ή και τίποτα από αυτά. Είτε θέλεις να εικονογραφήσεις την αγαπημένη σου ποιητική συλλογή, είτε θες να αυτομορφωθείς για το πως θα DOSαρεις τον λιγότερο αγαπημένο σου σέρβερ, είτε να παίξεις με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και να φας ξενέρα, είτε να παίξεις βελάκια και να πιεις τσάι, να ανταλλάξεις μερικές γραμμές κώδικα, ή να ανταλλάξεις μια κουβέντα τελοσπάντων, θέλουμε το χακ εν μπαρ να ειναι ένας χώρος για αυτά και πολλά παραπάνω.

Synth/Post-Punk Hack & Bar

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, τα hack & bar επιστρέφουν στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera. Από τις 20:00 με synth/post-punk μουσικές. Το Hack & Bar είναι ένα ραντεβού με σκοπό τη συνάντηση, τη δημιουργία ή και τίποτα από αυτά. Είτε θέλεις να εικονογραφήσεις την αγαπημένη σου ποιητική συλλογή, είτε θες να αυτομορφωθείς για το πως θα DOSαρεις τον λιγότερο αγαπημένο σου σέρβερ, είτε να παίξεις με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και να φας ξενέρα, είτε να παίξεις βελάκια και να πιεις τσάι, να ανταλλάξεις μερικές γραμμές κώδικα, ή να ανταλλάξεις μια κουβέντα τελοσπάντων, θέλουμε το χακ εν μπαρ να ειναι ένας χώρος για αυτά και πολλά παραπάνω.

breakcore hack’n’bar

Ελάτε γκλιτσάρουμε, να χακάρουμε και να γκρινιάξουμε συλλογικά για την ζέστη του καλοκαιριού στη πόλη.

Προβολή: “ExistenZ” (1999)

Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, στις 20:00, στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera, το gizmo_lab βυσματώνεται στις προβολές του eXistenZ. Ένα βιοτεχνολογικό παιχνίδι όπου εικονική και “πραγματική” πραγματικότητα διαπλέκονται, μεταλλάσσουν και πληροφορούν η μια την άλλη. Καθώς οι χαρακτήρες εμβαθύνουν - είτε ακολουθώντας την “πλοκή” είτε ελεύθερα περιπλανώμενοι, παντρεύοντας οργανικό και μη - οργανικό, έρχονται αντιμέτωποι με την ιδέα ότι τα όρια που κάποτε σκιαγραφούταν ήταν απατηλά, αν ποτέ υπήρχαν.