Εκδηλώσεις

Electronic Waveforms bar

Electronic Waveforms bar στο κοινωνικό κέντρο Ovradera την Τρίτη 14 Μαρτίου από τις 20:00.

Ανοιχτή συνέλευση gizmo_lab και σουσού για το ChatGPT

Ανοιχτή συνέλευση του gizmo_lab και σουσού για το ChatGPT την Τρίτη 21/02/2023, μετά τις 19:30, στο κοινωνικό κέντρο Ovradera.

Προβολή: “Ghost in the Shell” (1995) + synth-electropop bar

Ρωτήσαμε το ChatGPT και μας τα είπε όλα για το Ghost in the Shell (1995), αλλά είπαμε να μη σας σποιλάρουμε. Ας πούμε πως διαλέξαμε να δούμε παρέα αυτό το cyberpunk anime από τα 90s για πολλούς λόγους. Γιατί διαβάζουμε το μανιφέστο των cyborgs της Χάραγουει και θέλαμε να το μοιραστούμε. Γιατί αναρωτιόμαστε αν η σωτηρία της ψυχής μας περνάει μέσα από τη μηχανική ενσωμάτωση. Γιατί κάποιος μας είπε ότι αυτή η ταινία του άλλαξε τη ζωή και τον εισήγαγε σε φιλοσοφικές ανησυχίες στην εφηβεια.

Folk Punk Linux Bar

Bar οικονομικής ενίσχυσης του gizmo_lab, του hacklab που στεγάζεται στο κοινωνικό κέντρο Ovradera, την Τρίτη 31 Ιανουραρίου από τις 20:00.

Προβολή: “I’m a Cyborg, But That’s OK”

Καθημερινά ξυπνάμε και μέχρι να κοιμηθούμε κοιτάζουμε περίεργες συσκευές από γυαλί, προβάλουμε ζωές που δεν υπάρχουν, ανταλλάσουμε ψεύτικα χαμόγελα, παράγουμε χωρίς να σκεφτόμαστε, και αγχωνόμαστε για το πως θα βελτιστοποιήσουμε την παραγωγικότητα μας. Η ηρωίδα της ταινίας πιστεύει πως είναι ρομπότ, και για αυτό την κλείνουν σε ψυχιατρείο. Εμείς από την άλλη γελάμε, γιατί είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ, σωστά; Και κάνουμε ανθρωποπράγματα! Τελικά, ποιος είναι τρελός και ποιος όχι; Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera (Επισκόπου Αμβροσίου 3, περιοχή Αντιγονιδών)