Εκδηλώσεις

breakcore hack’n’bar

Ελάτε γκλιτσάρουμε, να χακάρουμε και να γκρινιάξουμε συλλογικά για την ζέστη του καλοκαιριού στη πόλη.

Προβολή: “ExistenZ” (1999)

Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, στις 20:00, στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera, το gizmo_lab βυσματώνεται στις προβολές του eXistenZ. Ένα βιοτεχνολογικό παιχνίδι όπου εικονική και “πραγματική” πραγματικότητα διαπλέκονται, μεταλλάσσουν και πληροφορούν η μια την άλλη. Καθώς οι χαρακτήρες εμβαθύνουν - είτε ακολουθώντας την “πλοκή” είτε ελεύθερα περιπλανώμενοι, παντρεύοντας οργανικό και μη - οργανικό, έρχονται αντιμέτωποι με την ιδέα ότι τα όρια που κάποτε σκιαγραφούταν ήταν απατηλά, αν ποτέ υπήρχαν.

1 χρόνος gizmo_lab

Το gizmo_lab κλείνει 1 χρόνο και το γιορτάζει με live electronics, cocktails, games (arcade & 1-D dungeon) και φυσικά τούρτα. 1 χρόνος gizmo_lab 1 χρόνος hacks 1 χρόνος restart τον server 1 χρόνος linux & hack bars 1 χρόνος προβολές και συζητήσεις 1 χρόνος arcade & 1-D dungeon 1 χρόνος gizmocats Την Τρίτη 6 Ιουνίου από τις 20:00 (όντως!) στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera (Επισκόπου Αμβροσίου 3, περιοχή Αντιγονιδών)

Προβολή: “Gattaca” (1997)

Την Πέμπτη στις 25/05 στις 20:00, στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera, το gizmo_lab προβάλλει μια all time classic 90s δυστοπία, για να υποδεχτεί τίμια το ζοφερό αύριο που προμηνύεται για εμάς, μετά το εκλογικό ντελίριο της Κυριακής. Σ’ ένα όχι-και-τόσο-μακρινό μέλλον η ευγονική έχει γίνει η νέα κανονικότητα και η ταξική διαστρωμάτωση καθορίζεται από τα τέσσερα νουκλεοτίδια του ανθρώπινου γονιδιώματος: (G)ουανίνη (A)δενίνη (T)hυμίνη (T) (A) (C)υτοσίνη (A) Γιατί εμείς μπορεί να ονειρευόμαστε τ’ αστέρια και το διάστημα, αλλά το κράτος έχει άλλα πλάνα…

Surf n Hack Cocktail Bar

Cocktail bar από το gizmo_lab την Τρίτη 23 Μαΐου στο κοινωνικό κέντρο Ovradera.