Εκδηλώσεις

Προβολή: “Tetsuo: The Iron Man” (1989) & bar

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το gizmo_lab προβάλει το Tetsuo: The Iron Man (1989) στις 20:00 στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera.

Rizzmo Bar

Rizzmo Bar by gizmo_lab - ζωντανό ραδιόφωνο και αφιερώσεις Προσπαθώντας να κάνουμε τον Βαλεντίνο λιγότερο μούφα είπαμε να ρίξουμε λίγη δουλειά. Φτιάξαμε ένα internet radio και ένα site για να μας στέλνετε τις αφιερώσεις σας. Την Τετάρτη 14 Φλεβάρη, από τις 20:00 θα κάνουμε ένα μπαρ στο Κοινωνικό Κέντρο Ovradera στο οποίο θα ακούμε live τη ραδιοφωνική εκπομπή που θα γίνεται εκείνη την ώρα, με τα τραγούδια που εσείς αφιερώνετε στα πρόσωπα που αγαπάτε (ή και όχι).

Metal Bar

“Επιλέγουμε τη συλλογικοποίηση δημιουργώντας ένα χώρο που μπορούμε να μιλήσουμε, να συναντηθούμε, να μάθουμε και να πειραματιστούμε γύρω από την τεχνολογία” “Metal” Bar οικονομικής ενίσχυσης του gizmo_lab, του hacklab που στεγάζεται στο κοινωνικό κέντρο Ovradera, τη Τετάρτη 31/1 στις 20:00.

Breakcore hack & bar

Breakcore hack & bar από το gizmo_lab την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου από τις 20:00 στο Kοινωνικό Kέντρο Ovradera. Το Hack & Bar είναι ένα ραντεβού με σκοπό τη συνάντηση, τη δημιουργία ή και τίποτα από αυτά. Είτε θέλεις να εικονογραφήσεις την αγαπημένη σου ποιητική συλλογή, είτε θες να αυτομορφωθείς για το πως θα DOSαρεις τον λιγότερο αγαπημένο σου σέρβερ, είτε να παίξεις με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και να φας ξενέρα, είτε να παίξεις βελάκια και να πιεις τσάι, να ανταλλάξεις μερικές γραμμές κώδικα, ή να ανταλλάξεις μια κουβέντα τελοσπάντων, θέλουμε το χακ εν μπαρ να ειναι ένας χώρος για αυτά και πολλά παραπάνω.

Ανοιχτή συζήτηση: Ιντερνετ και «radicalisation»

Το gizmo_lab καλεί σε ανοιχτή συζήτηση: Ιντερνετ και «radicalisation» Το εμβαδόν που καλύπτουν οι οθόνες στις ζωές μας αυξάνεται συνεχώς, οπότε κι εμείς αναρωτιόμαστε… Τι σημαίνει πολιτικοποίηση στο Ιντερνετ; Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε για τα social media, την πολιτική του θεάματος, την προπαγάνδα των φασιστών, τους αλγορίθμους και το τι είδους content προωθούν, και εν τέλει… το πως όλα αυτά επηρεάζουν τις ζωές μας, ατομικά και συλλογικά αλλά και το τι είδους αντιπροτάγματα μπορούμε να δομήσουμε.